Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:16:19 GMT

تسهیلات، بزرگترین دغدغه فعالان مشاغل خانگی است

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۴۶۶۰

تسهیلات، بزرگترین دغدغه فعالان مشاغل خانگی است

ایسنا/اصفهان یک فعال حوزه مشاغل خانگی معتقد است، وام و نحوه پرداخت آن بزرگترین دغدغه فعالان حوزه مشاغل خانگی است، در حالی که وام بزرگترین شریکی است که می تواند افراد را به زمین بزند.

اکرم زمانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۰ تاکنون در حوزه فرش دستباف و دست بافته‌های داری همچون گلیم، گبه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فعال است، اظهار کرد: طی سال های گذشته در حوزه مشاغل خانگی به صورت گروهی فعالیت می کنم.

وی درباره قوانین و مقررات حوزه مشاغل خانگی، توضیح داد: درحالی که امروز افراد ناچار به آپارتمان نشینی و برای گذارن زندگی نیازمند کمک خرج هستند، اما در برخی رشته ها همچون شاخه فرش برای مشاغل خانگی از سوی اتحادیه به طور سختگیرانه برخورد می شود که امکان کار کردن در آپارتمان وجود ندارد و باید در کارگاه های ۱۰ نفره فعال باشند تا مشمول بیمه و ... قرار گیرند.

این فعال حوزه مشاغل خانگی در اصفهان با بیان اینکه فعالیت در حوزه مشاغل خانگی در بخش فرش نسبت به گلیم سختگیرانه تر است، گفت: می توان در حوزه گلیم تولیدات کاربردی همچون کیف، کفش، مبلمان، کیف موبایل و ... داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه برای توسعه مشاغل خانگی نیاز به حمایت در بخش های مختلف از جمله ارائه تسهیلات، بازاریابی، فروش و آموزش و ... هستیم، تاکید کرد: به شخصه مخالف پرداخت وام و تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی به ویژه به افراد تازه کار هستم، چرا که وقتی فردی در حال آموزش است و با مجموعه و پشتیبانی در ارتباط است، به طور معمول از سوی فعالان این حوزه در زمینه بازاریابی و فروش حمایت می شود.

زمانی با اعتقاد بر اینکه وام و نحوه پرداخت آن بزرگترین دغدغه زندگی فعالان حوزه مشاغل خانگی است، اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از افرادی که در ابتدای فعالیت مشاغل خانگی هستند، تصور می کنند باید تسهیلات دریافت کنند، در حالی که وام بزرگترین شریکی است که می تواند افراد را به زمین بزند.

وی تاکید کرد: به طور قطع برای توسعه مشاغل خانگی نیازمند حمایت از پیشران‌ها هستیم.

این فعال حوزه مشاغل خانگی در اصفهان با اعتقاد بر اینکه حوزه صنایع دستی می تواند منجر به توسعه مشاغل خانگی شود، گفت: از سوی دیگر حوصله و علاقه افراد عامل پیشرفت مشاغل خانگی می شود.

وی تاکید کرد: تولیدات مشاغل خانگی به خصوص در حوزه مشاغل خانگی قابلیت فروش و صادرات به کشورهای دیگر را دارند، البته باید نیاز بازارهای هدف شناخته شود.

زمانی درباره ناموفق بودن برخی افراد در حوزه مشاغل خانگی، توضیح داد: بعضا یا افراد توقع بالایی برای کسب درآمد و سود دارند، یا با تغییر محل سکونت خود امکان فعالیت در این حوزه را ندارند و یا بعضا آموزش های نادرست موجب دلسرد شدن افراد می شوند.

وی همچنین با اشاره به طرح ملی مشاغل خانگی در اصفهان، گفت: به طور قطع آموزش های جهاد دانشگاهی به ویژه در دوران کرونا موجب توسعه مشاغل خانگی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشاغل خانگی تسهيلات حوزه مشاغل خانگی توسعه مشاغل خانگی مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد

امیرقلی جعفری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس  در مورد در اختیار قرار دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: بانک‌ها به تعهدات خودشان به درستی در بحث مسکن عمل نکردند تامین این مقدار سپرده برای اقشار آسیب پذیر و متوسط سخت است اینکه ماهی چهل پنجاه میلیون بدهند دشوار است.  باید قانون مصوب مجلس در بحث در اختیار قرار دادن تسهیلات و زمین به مردم اجرایی شود نا فرد با دست خودش مسکن بسازد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع باید ساخت مسکن را به مردم واگذار کنیم و ما مرحله به مرحله نظارت کنیم. هزینه ساخت مسکن در شهرهای بزرگ یک میلیارد است کدامیک از افراد آسیب پذیر می توانند این را آماده کنند ما در مجلس مطرح کردیم که زمین را دولت بدهد. به جز چند کلان شهر دولت مشکلی برای تامین زمین در سایر شهرها ندارد.

جعفری نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اگر می خواهیم اقشار آسیب پذیر دارای مسکن شوند چاره ای جز اینکه زمین و تسهیلات در اختیار آنها  قرار دهیم نداریم. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهترین راه برای حل مشکل مسکن مشارکت مردم است، گفت: بروکراسی و ساختار معیوب هم این اجازه را نمی دهد که دولت همه نیازهای بخش مسکن را برطرف کند. دولت هم ‌اراده کند نمی تواند کاری کند. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم. باید برای حل مشکل مسکن از ظرفیت مردم استفاده کنیم و بهترین بستر برای تحقق این امر عرضه زمین توسط دولت و همچنین پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم از طریق شبکه بانکی است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • محصولات دانش بنیان دانشجویان فنی و حرفه‌ای به فروش می‌رسد
  • برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • تجلیل از فعالان حوزه سلامت روان مهاباد
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در استان همدان
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد